YıLdız Foruma HoşgeLdiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
YıLdız Foruma HoşgeLdiniz

iyi vakit geçirmeniz diLeğiyLe

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Msn Nickleri 7

2 posters
YazarMesaj
ByNKapRiS
Moderotor
Moderotor
ByNKapRiS

Kadın Mesaj Sayısı : 138
Lakap : kaprisLi xD

Msn Nickleri 7 Empty
MesajKonu: Msn Nickleri 7   Msn Nickleri 7 EmptyPaz Ağus. 31, 2008 8:38 pm

MsN Nickleri

--------------------------------------------------------------------------------

GeRide kaLaNLarı çöP die aTmışım; köpeq oLaN buyuRsuN kaRışTırsıN..

Düşkünsém, Kötüysém, Déliysém Kimé Né ßundan

NickiNi biLé Görmék isTémioruM..oTurum aÇmasaN ii édérsiN,MaiLim saNa ağır Mı géLdi éNgélLLédim séNi aFédérsiN...

NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GüwEnİrİm...çÜnKü nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!]

Bosvr SiLMeYi smDi GöZYasLaRımı.GüCüN YeTeRsE KaHkAhAyA Bog bENi. BıRak YaNakLaRıMI,DuDaklarımı,GüCün Var iSe YüReGimDen Öp Beni

GiDene DuR DiceK DeiLM..SeveN Ztn ßıraKmaZ

ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..!

seNi aDam eDerdim ama çoktaN köpeğim oLmuşsun, ne gereği var!

fasLa özénMé aLTında kaLıRsın

$k ciddi 1akıL hastaLığıdır..o yüzden ßen piskopatımm=))

Yûréqîmdékî yØL †énhâ ! qô†ûn yérsé qéçérsîn . ! Adâm ØLânîdâ qôrdûk âncâ LâfLâ s!qérsîn..:

Bir Gun Beni Animsarsan Eger, Once Bir Gulumse Gulucukle An Adimi, Beni Seven Bir Cocuktu De, Ve Sonra Seni Ne Cok Sevdigimi Ogrenememis Olmanin Acisiyla Esef Et!

нαηι єη gυzєℓ αѕкℓαя ιмкαηѕız gєℓιя уα ιηѕαηα, ιмкαηѕız σℓ∂υgυη ι¢ιη αѕıgıм ѕαηα!

καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм...

υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ göиdєЯміŞsіи...віЯ Đüşüи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи

ѕєи аиса оиа вυиа Іаf γєті$тіЯ ‚ імај вОzυк віЯаѕ dєĝі$тіЯ ‚ нєЯ каdıиı аииєи мі ѕаиdıи Окυγυр каfаиı ваγа ві gєІі$тіЯ...

düηüη нαтαѕιηι вαηα ѕσямαуιη dσğяυ уαηℓιş dιує αкℓιηιzι уσямαуιη çαℓιşιη

ѕαηℓαяıη нαуαℓℓєяı вєηıм ѕαнıρ σℓ∂υкℓαяıмα уєтмıуσя...вєηıм нαуαℓıмı кıмѕє тαнмıη вıℓє є∂ємıуσя....

Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!

İnanmıyorum İnsanların Süslü Laflarına...Beni Sevdikleri Zaten Yalan..!!

ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri... ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!

aKLiMDa_KaLaN**GiDi$iN_DeGiL**GeRi_GeLMeYi$iN

Hani a$K Seni Yormu$tu...YoLun Sonuna Koymuu$tu..?

SiLDiKLERiM vardir bir de, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR..

нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм...özηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz....

нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι..

Ay deiL mewsim deiL '1 Ömür' Geçti Sensiz.. Keşke böyLe sewmeseydim, ağLıorum çaresiz..!

Kaç Taßut GömüLecek YeraLtına , ße ? Kaç Kişi Gidecek HaberSiz UzakLara ? ~ KaÇ YaLan YıKacak GüvenLeri , ~ KaÇ Satır YazıLacak Haßer Kitaßına , ~ ße ? KaÇ DuA EdecekSin ALLAHA

DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini SeyRedîCem ~kIpIrtIsIz ~ SâKin Qîßi GôRünCem ~ KavGasIz ØLaCaK ~ ƒIrtInAsIz ØLaCaK ~ Sa¢ma Sapan ØLaCaK ~ ØrGanLârIm ~ ß!Rß!R!ne VµRacak ~ ÂRkanDan SêSsiz ßakICam ~ ßen Ÿine Sana ÄğLIcÄM..!

ßêñî Kã§mã ßøğmã ¥ø®mã KîtLêmê §ıKıñTı ¥ã®ãTmã ..! ¢øK §ø®µ §ø®mã Hã¥ãTıÕñêm ®zêdêñ ßî§ê¥ ¥øK§ã ®ãhãT$ız Êtmê ...! §µ§kµñkêñ ¢øk GûzêL§îñ ßµñµ ßøzmâ ...!

£ski Foto ' Lar qißysin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn....!

K!m SéWD| $eNi ßénİm KaDr İsTeméM SeLamıNı Artıq YaLnızım aLdm Y0luMu AnLadın mı|¿?

Káç öLüm wáЯ$á qözéé áLdm háyáTımıı çöPé áTtm Tüm RüyáLaЯ Káßu$ Y!né KoЯkuy0ruMmM..!

"кυ¢υк ѕєуℓєяє gєяєgιη∂єη ¢σк σηєм νєяєηℓєя
єℓιη∂єη вυуυк ιѕ gєℓмєуєηℓєя∂ιя".

YoruMLarınızZı beqLiYoRRuMm
Admin
Lolipop01

Kadın Mesaj Sayısı : 563
İş/Hobiler : Ogrenci
Lakap : Nese-Küpü

Msn Nickleri 7 Empty
MesajKonu: Geri: Msn Nickleri 7   Msn Nickleri 7 EmptyPaz Ağus. 31, 2008 8:40 pm

PAYLASIM için saol canımcım
https://yildizforum.yetkinforum.com

Msn Nickleri 7
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Msn Nickleri 5
» Msn Nickleri 6
» Msn Nickleri 9
» Msn Nickleri 10 (son :)
» Msn Nickleri - 11