Mesaj Sayısı : 896 Yaş : 33 Nerden : İstanbuL Lakap : *Tavsan Disli* Kayıt tarihi : 02/09/08
Konu: Öyle Çok Yildiz Kaydikİİİİİİİİİ Cuma Eyl. 05, 2008 1:13 am
Öyle çok yıldız kaydı ki... öyle çok dilek tutuldu ki... dilek tuttuğunu söyleyenler... tutanlarla dalga geçip çaktırmadan dilek tutanlar.... bir dolu yıldız.. yıldız dolusu dilek... illa kayması da gerekmiyor, bazen insan öle çok istiyor ki öylece yıldızlara bakıp dileyiveriyor... belki de onlar Tanrıya bizden daha yakınmış gibi geliyor o an... öyle ya o yüzden ne zaman dileyecek kimselere söyleyemediği bir dileği olsa yukarıya bakıveriyor insan...hani postacı gibi,bu yolla dileği daha kolay ulaşacakmış gibi Tanrıya.... öyle çok yıldız kaydı ki o gece... o gecelerce.... öyle çok dilek dilenmedi ama... her yıldızın dileği bir öncekininkiyle aynıydı... kimse söylemedi dileğini...gerçek olmaz ki söylenirse...... öyle çok yıldız kaydı o gece... benimkiler hep aynıydı.... umarım dönüp dolaşıp aynı dilekle karşına gelmeme kızmıyorsundur Tanrım... aslına bakarsan hiç bu kadar çok dilek dilediğimi farketmemiştim daha önce... yada bir şeyi bu kadar çok dilediğimi... ama işte hep yıldızlar yüzünden... öyle çok yıldız kaydı ki o gece... ve öyle çok diledim ki ben..... peki 'SeN' duydun mu??