YıLdız Foruma HoşgeLdiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
YıLdız Foruma HoşgeLdiniz

iyi vakit geçirmeniz diLeğiyLe

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

iNTİZAR

YazarMesaj
Lolipop01
Admin
Lolipop01

Kadın Mesaj Sayısı : 563
İş/Hobiler : Ogrenci
Lakap : Nese-Küpü

iNTİZAR Empty
MesajKonu: iNTİZAR   iNTİZAR EmptyC.tesi Eyl. 06, 2008 11:22 am

Neydin sen?!.. Bir rüzgar mıydın da,şöyle bir esip geçtin?Yapraklarını döküp,dallarını kırdın içimdeki duygu çınarının!Yüreğime ebediyet arzusunun çekirdeğini bıraktın,bedenim alev alev tutuştu böylece.Sonsuz hayat az ötede dikilip duran muşahhas bir varlık kadar yaklaştı ruhuma.
Neydin sen?!.. Bir ışık demetimiydin de Rabbim bu demeti çok güzel yarattığı nadide bir kalıp içinde sundu bana?.. Bir aynamıydın ki,gözlerimi kaybettim içinde ve şimdi ne seni,ne de kendimi görebiliyorum?Neden bir an,pencerelerine varana değin açtın bana gönlünü?Sonra bir başka diliminde zamanın,esrarlı bir havaya bürünerek,kapıları bile kapattın yüzüme?..
Bir şiir miydin?İçimi doldurdun gizemli mısralarınla,intizarınla?Şimdi her mısra,boşluğa asılıp kaldı yapayalnız!..
Bir masal mıydın,kuşların geceleyin ruhuma anlattığı?Bir efsane miydin,çağların ötesinden kopup gelen?Yoksa bulutların kulağıma fısıldadığı bir nağme miydin?
Neydin sen?!..
https://yildizforum.yetkinforum.com

iNTİZAR
1 sayfadaki 1 sayfası