YıLdız Foruma HoşgeLdiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
YıLdız Foruma HoşgeLdiniz

iyi vakit geçirmeniz diLeğiyLe

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

sevginin gücü

YazarMesaj
RapunZeL
Süper Moderotor
Süper Moderotor
RapunZeL

Kadın Mesaj Sayısı : 896
Lakap : *Tavsan Disli*

sevginin gücü Empty
MesajKonu: sevginin gücü   sevginin gücü EmptySalı Eyl. 02, 2008 11:09 am

fani, bir sigorta sirketinde satis sorumlusu olarak çalismaktadir . üstün zekasi ve kivrak yetenegiyle is yasaminda oldukça parlak bir kisiligi vardir. bir gün patronu ona bak fani senin de adin fani benim de adim fani senin adin bundan sonra stefani olsun der. fani önce bu ise sicak bakmaz ama sonra stefani adinin karizmatik bir ad oldugunu düsünerek adini degistirir. o artik stefanidir.

bir gün gelicekten çirilçiplak bir adam gelir ve barlara gidip onun bunun deri elbisesini ,harley motorsikletini araklamaya baslar. elinde pompali tüfek saga sola ates edip terör havasi estirir. onun ardindan bir baska lavuk da gelir. o da bi kamyon bulup milleti eze eze sagda solda gezinmeye baslar.ikisi de sehirde stefani mckimo adinda bi kadini aramaya koyulurlar. bu arada önlerine geleni öldürürler. bu arada harleyli vatandas bizim sigortaci stefaniyi yakalar. stefani benden ne istiyorsun der. o da yasamak için elini ver der. stefani höt sen kimle konustuunu saniyon dooru konus çarparim der. peki senin hikayen ne der o da kendi hikayesini anlatir bu arada kendini abartmayi da unutmaz yok iste lisede beyzbol takiminin kaptaniymis ta, bi sezonda 56 sayi yapip tarihe geçmis te attigi toplar 350 feet'ten asagi gitmezmis te . o ara bizim öbür herif te onlari bulur ve muabbete katilir. der ki yok ya sen hep okulda en sonuncuydun koç millers seni oyunda 30 saniyeden fazla tutmamak için kronometresinden ayirmazdi gözünü der. öbürü hadi len asil senin oyunda kalman için karsi takimin oyunculari koç millers'a yalvarirdi n'olursun koç millers coni oyunda kalsin roberti oyuna alma diye.. o ara stefani : hadii çocuklar nedir bu alip veremediginiz .. sizin yaptiginiza çocukluk denir der. onlar da aa evet biz çocukluk yapiyoruz bu çok yanlis derler ve görevleri olan stefaniyi öldürmek isini halletmeye koyulurlar. stefani hey der imdat beni kurtaran yook mu? o ara yandaki telefon kulübesinden süpermen çikar ve der ki "biri imdat mi dedi?" sonra stefaniyi onlarin elinden kurtarir ve emniyet müdürlügüne götürür.

stefani beni buriya niye getirdin der, süpermen burda emniyetteyiz diye cevap verir. stefani ulan dangalak herif madem sen süpermensin niye antartikadaki buzullara götürmedin beyinsiz essek der.süpermen valla lan der. ilk uçak hezarfenle buzullara giderler. orda mutlu bir hayat sürerler...
http://www.yildizforum.yetkinforum.com

sevginin gücü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-