RapunZeL Süper Moderotor
Mesaj Sayısı : 896 Yaş : 33 Nerden : İstanbuL Lakap : *Tavsan Disli* Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Tabu. Salı Eyl. 02, 2008 7:00 pm | |
| kelime: Gazete x: Bir tür haberlesme araci y: Telefon x: Devam et y: internet, televizyon, radyo x: Ya kagittan olur, y: dergi x: Büyük boyda acarsin okursun kocaman... y: Kitap x Allah belani versin be yuhhh..
Kelime: iskolik -sen nesin? -neyim? -hani geç saatlere kadar kaliyosunya bankada! -enayi!!!! -yo ya.. -dangalak -ya öyle demek istemedim ya!
Kelime: eskimo - kutupta yasarlar - (hep bir agizdan) ayiiiiiii - yok insan olanlari - hee eskimo
Kelime: Pire - Götünde ne var ? - ??? - Hani kafada da olur - KIL! - Hayir, hani böcek gibi bisey... - Ipek böcegi! - Uhaa....!!!
Kelime: berlin duvari - hani avrupa'da bi ülkee.. - berlin duvari !!!
Kelime: Çürük hikaye: anlatacak olan askere gidecek. -abi, ben ne olursam askere gidemem? (... sessizlikten sonra) -ibneee...!!!
Kelime: muamele -hani erkekler gider -maç -hayir...hani siftah yapilir milli olunur ya.. -genelev!!!! -evet iste orda bisey.. -PEÇETE!! -allah belani...igrençsin Yunus
Kelime: hamile -hani atiyorum biz ileride ne yapabiliriz? -evlenebiliriz -atiyorum sonra ne olabilir? -benden niye bu kadar kaçiyosun!!! (ve iki lafin arasinda film kopar) Kelime: Kapuska -Bu ne yaa? Abi ben bunu anlatamam! (Pas dedikten sonra,) igrenç bi yemek.. -Kapuska !!!
Kelime: dirdir anlatan: - "her evde olur ..." oyuncu1: - "kur'an " > oyuncu2: - "prezervatif..."
Kelime: Yasemin'In Penceresi Anlatici: "Hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada güzel anilar yasiyolar. Cevaplayici: Çagla Sikel Anlatici: Ne çaglasi oglum Cevaplayici: Hani herkesi evine aliyo ya sonra da Anlatici: Uff bosver devam edelim hüzünlü seyler yasiyolar Cevaplayici :..??!! Anlatici: Hani kadinin adi bir çiçek adi sonra ikincikelime de evdeki bir nesnenin adi? Cevaplayici: Menekse'nin Donu. (Topluluk Iptal, Anlatici aglar)
- Kelime: bes para etmez - ben: baba benim deyerim ne kadar?; - baba: dunyalar kadar kizim; - ben: baba dunyanin deyeri ne kadar?; - baba: bes para etmez kizim.... ))
kelime: papatya -hani geçen yaz piknikte sana takmistim ya -grup: ?!?!?!?!?!?!?!?
kelime: tirbuson a:hani hic acilmamis seyin icine sokarsin b:igrenc !! a:tamam..tamam; icinden cikarirken zorlanirsin bazanda fiskirir... b:yeter beeee !!
kelime: dövme hikaye: (kelimeler:igne,deri,ejderha,resim...) gökhan:hani ben hep elimi kaldirinca sen ne dersin!? fundaÖVME abijim! gökhan:aferm söle adam ol!
kelime: Hakan Sükür anlatan:Hani,kütük?! grup:Hakan Sükür!
kelime: Çöp Ögütücüsü hikaye: B: Sizin evde mutfakta, lavabonun altinda ne var > D: Boru B: Hayir Baska D: Cöp Kutusu B: Kes D: Kutusu B: öteki D: Çöp B: hah!. Simdi ikincisi biseyi küçültmek. D: Ufalamak B: hayir! Baska, kesmek, parçalamak. D: Ögütmek. B: Hah! Kes onu D: Ögüt, ögütcü, ögütücü, B: Evet birlestir D: Çöp Ögütücü B: Hayir ek getireceksin D: Çöp Ögütücü, Çöp Ögüten, Çöp Ögütmek, B: Hayir, Ne içeriz, D: Su B: hah ona benziyor. D: ...... Çöp Ögütücüsu!!! (Süre çoktan bitmistir ve hala ugrasiyor olmalilar!)
Kelime: maraton -mitsubisinin otobüsünü söyle -prenses! -bi önceki model? -maraton
kelime: kaftan anlatankaf dagindan gitmek ister)hani masallardaki dag. > cevaplayan:cudi dagi....? anlatan: lan oglum 3 harfli bir dag... cevaplayan: cud dagi.. ev halki komple yikilir tabii
kelime: Tamirat A: televizyonunun çalismama sebebi ne olabilir? B: bozulmustur. A: hah! bisey bozulunca ne yaptirirsin? B: tamir. A: çok güzel! türet bunu. B: neyini türetcem bunun be? A: himzz..essegin büyügüne ne denir? B: at A: çok güsel.birlestir simdi ( umutlanmistir anlatici) B: AT TAMIRI!!! A: karti firlatir, mekani terkeder
kelime: Ters takla B:Hani sen hep yaparsin ya.. TERSTEN.. M:hö? nasi yani.. tersten bisey yapmam ben saçmalama.. > > > > (süre biter) B:ters taklaydi bee.. M:yuh artik.. ben durmadan ters takla mi atiyom??
kelime: Pele KIZ: Siz ne yapmayi seversiniz? ERKEK: Poker oynamayi, mac seyretmeyi KIZ: Ha ha iste o!! Hani guzel kizlar, kalcali falan (Brezilya'dan bahsediyo) ERKEK: Sergen!!!! GRUP: IPTAL
Kelime: koleksiyon -hani erkekler kizlari tavlamak icin gelsana evdeki seyimigöstereyim ... - !!!!!
Kelime: kestane -basin belada neyi çizdirirsin? -kestane!
K elime: makas -böyle delikleri var parmagini içine sokuyosun sonra oynatiyosun >uçlari uzun hareket ediyo -o ne ya (uzun süre anlattiktan sonra) -lan gerizekali 2 deligi var onun içine parmak sokuyon hareket ediyo -burun - ? -karistirinca oluyo ööle -salak ucu uzun mu ? | |
|