Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun belki de hatirlamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin
Git Rüzgr Ona Sevdğimi Söle Ona UgRNDa ÖleßLeCgiMi SöLe Ama $uNuda UnuTMa EgR ßeNsZ MuTLYSa SuS Ve SeSSzCe GeRi DöN..
! ....Birini sewdim k@ns£r oldu birini sewdim v£r£m oldu birini s£vdim k@myon ç@rptı KAFAMI BOZMA SENİDE SEWERİM
Yalvarırım dön (dicemi mi sandın) sensiz yapamam(gibi mi geliyor sana) sensiz ben bir hiçim (desem yalan olur)çünkü seni SEVMİYORUMMMMMMMMM
Zar Atmam Şansa İnanmam..Ortada Bir Şans Varsa Onuda Ben Yaratırım..Oyun Sıkarsa Bırakır KaLkarım..!!!
KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK... ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM... Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM...
ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!
ßu laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tikla, buraya tikla. Erkek adam tiklamaz , BASAR ! Ne öyle tik tik.
Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. '
Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri..
öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım..
İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . !
Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir!
qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!
Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . .
Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın.
Ne istedin ki benden ne verebıldım sana sen bana ne verebıldın sen sevdıysen o sevdıyse bende sevsem nolur ki ağlamakmı benım sucum her gun feryatlar etmekmı Allaha bınlerce kez neyı yanlıs yapdım bu baslamasından korktugum kaçıncı sonumdu benım umutlarımda tükendi yavaş yavaş ölmeyi düşünmemın sebebı benmıyım onlar deilmi ölmek istemem benim günahımı mı ? onların deilmi onlar hatasızmı ??
Kalk geç karşıma aç gönlünü dön gel yavaşça ben sensiz yanan bir ateştim söndüm zamanla ..
Bir düşman gibi gel üstüme özletme kendini sen bir dost gibi kardeş gibi özlenen SEVGİLİ..
Sabrı öğütler zaman oysa odur
durmayan ben bekleyimde zaman beklemezki beni
iyisimi sen kalk geç karşıma aç gönlünü dön gel yavaşça ben sensiz yanan bir ateştim söndüm zamanla..
Ş imdi kaybe††iğin
E skiyi
Y eniden ge†irmek için
† u†sak olman gerek yalanlarına
A ffe†miyor †anrı
N eye yarar uğraşsanda
A r†ık
F arkına var herşeyin
F aydasız yap†ıkların
E minim
† uzaklar
M u†luluğuna
E ngel ve
Z ehirler seni
faLLen anqeLs qo To HeLL.......
YaLani SeVmem aMa qeRekTiqinde SöyLeyenLeRdeNim.
aLdaTmaYi Hic SeVmem aMa HakeDeni ßin keZ aLdaTaßiLiRim...
kiN duYmam duYaRsaM ZapTediLmeZim.
a$ki seVeRim aMa apTaL a$ik deqiLim.
a$kim iCin CaniMi VeRiRim qeRekTiqinDe aLmaSiniDa ßiLiRim....
sensizLik kanıma karıştı . .
Gücüm kaLmadı komadayım..