RapunZeL Süper Moderotor
Mesaj Sayısı : 896 Yaş : 33 Nerden : İstanbuL Lakap : *Tavsan Disli* Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Kanlı Gömlek Çarş. Eyl. 03, 2008 12:46 pm | |
| >Bu olay* Marmara Universitesi Ingiliz Dili >e Edebiyat ı>Bolumu'nu 1993 yilinda bitiren Dilek isimli bir >kizin basindan gecmis. >(Boyle anlatiliyor* soyadi yok) Dilek bir gun >okuldan cikmis* >durakta minibus bekliyomus. Yalniz korkunc >yagmur yagiyormus bu arada. >kizin onune bir araba yanasmis. Iyi giyimli* >temiz yuzlu bir >genc*"Yanlis anlamayin n'olur. Ben de yakin >zamana kadar ogrenciydim. >Islanmayin* gelin ben sizi uygun bi yere >kadar birakayim" demis.Dilek * >basta biraz tereddut etmis ama cocugun iyi >niyetine inanmis ve >arabaya >binmis.Yolda sohbet filan etmisler.Hoslanmislar >birbirlerinden.Cocuk* >lutfen izin verin sizi evinize birakayim. >Bakin yagmur da >iyice hizlandi" demis* Dilek kabul etmis tabii. >Sohbet >iyice koyulasmis. Kizin evine gelmisler* bu arada telefon >degis >tokusu >yapmayi da ihmal etmemisler.Dilek cok etkilenmis >cocuktan. >O hafta her telefon caldiginda yuregi hop etmis* >"Ay benimki mi >ariyor?" diye telefona kosmus. Ama arayan >olmamis maalesef. Dilek >yuzunu kizartip cocugu aramaya karar vermis* >"Belki numarami >kaybetmistir* n'olucak ki ben arasam" deyip kandirmis kendini. >Telefonu aglamakli bi >kadin sesi acmis. Meger teyze* bizim cocugun annesiymis ve>hickira hickira* >oglunun >trafik kazasinda öldüğünü soylemis. >Anlattiklarindan Dilek >anlamis ki* cocuk onu biraktiktan 5 dakika sonra yapmis >kazayi. "Keske eve >birakmasaydi. Benim bunun >sorumlusu" diyerek hemen kendini suclamaya baslamis. >Sucluluk duygusundan kurtulmak >icin teyzeden adresi almis* "En azindan >bassagligina gideyim bari" diye >dusunmus. Ziyaret aglamakli ve de yasli >gecmis.Ayrilma vakti >geldiginde iyice havaya giren kiz* "Bana >oglunuzdan bi hatira verir >misiniz? Onu gercekten cok sevmistim" demis. Bunun uzerine >anne iceriye gitmis* >dondugunde elinde cocugun kaza gunu uzerinde olan gomlek >varmis. ustelik de hala >kanlar icindeymis gomlek.Dilek cok kotu olmus* gomlegin >niye saklandigi ! ve >niye ona verildigi anlamsizligina >ragmen yine de >kadini kiramayip >almis kanli gomlegi. Ama eve gelir gelmez ilk >isi gomlegi yikayip >utulemek olmus.Butun gece gomlege baka baka* >aglamis.Surekli de* "Onu >ben oldurdum* onu ben oldurdum" diye tekrar >ediyomus kendi kendine.Artik >aglamaktan bitap dustugunde gomlegi yastiginin >altina koymus ve yatmis. >Sabah uyandiginda kendini daha iyi >hissediyomus. Ama yastigi >kaldirdiginda bir de gormus ki gomlek yine kanlar icinde. >Inanamamis bu duruma. >"Herhalde dun o kafayla iyi yikayamadim" diyerek yeniden >yikamis gomlegi.Ama ertesi >sabah da hic bi degisiklik yokmus gomlekte* >yine kanlar icindeymis. >Bunun uzerine Dilek girdigi ruhsal cokuntunun de >etkisiyle bir hocaya gitmeye >karar vermis.Cunku basina >gelen olayi mantiksal >olarak bir turlu >aciklayamiyormus.Cevresinden edindigi bilgiyle >degerli bir insan olan >Riza hocayi bulup olayi basindan sonuna anlatmis. Riza hoca >uzun >uzun dualar okuduktan >sonra Dilek' e gomlegi neyle yikadigini sormus. >Dilek de tam iki kez >deterjanla yikadigini* ilk basta gomlegin temizlendigini >fakat sabah tekrar kanlar >icinde oldugunu aglayarak anlatmis.Bunu duyan >Riza hocanin gozleri >faltasi gibi acilmis ve ellerini Dilegin kafasina >dokundurarak sorunun cozumunu >soylemis >"A benim salak kizim* hic normal deterjanla kan lekesi çıkar mi? Hem renkli hem de renksiz camasirlarinda ARİEL >kullanmalisin!" >>>>gicik oldunuz degil mi?>>>BEN DE OLMUSTUM | |
|