YıLdız Foruma HoşgeLdiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
YıLdız Foruma HoşgeLdiniz

iyi vakit geçirmeniz diLeğiyLe

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

YağmurdereLi Üç İsme Kırgın Gitti

YazarMesaj
JeLyßonn_
Vip Üyesi
Vip Üyesi
JeLyßonn_

Kadın Mesaj Sayısı : 493
Lakap : D3Ly DéLy xD

YağmurdereLi Üç İsme Kırgın Gitti Empty
MesajKonu: YağmurdereLi Üç İsme Kırgın Gitti   YağmurdereLi Üç İsme Kırgın Gitti EmptyÇarş. Eyl. 03, 2008 6:17 pm

Osman Yağmurdereli, gözyaşları içinde hastalığını anlatıyor. İşte yaşama veda ederken kendisini çok üzdüğünü söylediği o üç isim;
GAZETECİLER
Geçtiğimiz hafta yaşama veda eden Osman Yağmurdereli'nin dün akşam tekrar yayında Kenan Erçetinöz'e söyledikleri, onun için kanser değil reklam yapıyor eleştirilerini yapanlara; özellikle de Aykut Işıklar'a tokat gibi çarptı! Tabii eğer izlemeye cesaret edebildilerse...

Osman Yağmurdereli, milletvekili olduktan sonra katıldığı ilk program olan Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze'nin tekrarında, hastalığını ve kırgınlıklarını anlattı. Buna göre Yağmurdereli, üç isme kırgın gitti. Bunlardan biri yıllarca dostum dediği; abi diye seslendiği Kadir İnanır, diğeri hastalığı konusunda, "borcu var, reklam yapıyor" diyen gazeteci Aykut Işıklar ve son olarakta katıldığı bir programda beni kumpasa getirdi dediği Abbas Güçlü...

Kanal 1 ekranlarında dün akşam yayınlanan programda Osman Yağmurdereli, ölümüne neden olan hastalığını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Özellikle hastalığı konusunda ortaya atılan iddiaların, o dönemde kendisini çok üzdüğünü; bu nedenle neredeyse bitme noktasına gelen kanserin, karaciğerinde tekrar nüksettiğini söyledi. Yağmurdereli, hastalığını ilk duyduğu anı ise şöyle anlattı;

"O dönemde hastanede tedavi görüyordum. Sanırım 01.30 civarı doktorum geldi. Yurtdışına gidecekti benim için ertelemiş. Kapıdan girdi ve "durumlar iyi değil Osman" dedi. Bir süre öyle kalakaldım; ikimizde gözyaşlarımızı tutamadık. Sonra Esini ve ablamı, eniştemi hastaneye çağırdım. 2-3 gibiydi sanırım hastaneye geldiler, onlara da durumu anlattım. Ablam ve Esin mücadele etmemi istedi. İyi bir ekiple yeneceğimi söylediler. Moral buldum, ben yaşamayı çok seviyorum. Mücadele ettim, karaciğerimde 5-6 tane 5 santim büyüklüğünde tümörler vardı.

(...) Aykut'a dava açtım. Raporları götürdüm, onların ekip senin (Kenan Erçetingöz) eski patron falan. Hasta değilmişimde reklam yapıyormuşum. Benim Allah'a bir can borcum var. Dava açtım, 100 milyon lira; ama hakim 4 milyon gibi bir parayı taktir etti. Ona da üzüldüm, yani zenginseniz, istediğiniz kişiye istediğiniz kadar iftira atabilirsiniz. İlk kez Allah'a bir Aykut konusunda dua ettim. "İnşallah Aykut haklı çıkar, söylenenlere göğüs gererim" diye dua ettim ama olmadı
."

Programda Kadir İnanır ve Abbas Güçlü'ye olan kırgınlığını da anlatan Yağmurdereli, Güçlü'ye olan kızgınlığını ise ilginç sözlerle tarif etti.Güçlü'nün hazır kıtalarla ve önceden belirlenmiş sözlerle programa katılan öğrencileri kendisine karşı kışkırtıldığını ima eden Yağmurdereli, Fazıl Say'a da gönderme yaptı. Say'ın telefonda kendisine "göbeğini kaşıyan adam" benzetmesi yapmasını ahlaki bulmadığını söyleyen Yağmurdereli, "Yani şaşırdım kaldım o sözlerden sonra. Hatta Bekir Abi'ye (Bekir Çoşkun) anlattım. O bile bu sözü ben sana nasıl söylerim Osmanım dedi. Düşünün artık yani... O günden sonra bir ton uçak kalktı; ama kimse gitmedi. Programdan sonra Abbas Güçlü beni bir kere aradı. Sonra ise görüşmedik. Sanırım artık onunla Kabe'de görüşürüz" dedi.

YağmurdereLi Üç İsme Kırgın Gitti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-