Lolipop01 Admin
Mesaj Sayısı : 563 Nerden : **Gokyuzunden** İş/Hobiler : Ogrenci Lakap : Nese-Küpü Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Ben seni beklerim Çarş. Eyl. 03, 2008 6:59 pm | |
| Ben seni beklerim İnan bana... Sonsuzla beraber otururuz karşı kaldırımda Arabalar geçer gider, güneş doğar batar Ben, yine seni beklerim.
Arada bir içim sıkılır Kırılırım sana, bana hiç bakmamana Gülmene, ama sadece dudaklarınla Gelmene, ama başkalarına Sevmene, ama herkesten fazla değil Ben seni, bu umarsız halinle beklerim.
Uzatırım ellerimi zamanlı zamansız Kalır havada... Ne yapacağımı bilemem, kaybetme korkusuyla Bir laf atarım ortaya ve gülerim kahkahalarla Yalandan da olsa Ben seni, çaresiz kapılarda beklerim.
Ruhum titrer, üşürüm mavi akşamlarda Çok üşürüm Sarılmak isterim, doygun sevdana Sığınmak isterim, kalbinin az köşesine de olsa Yetinmek isterim, yetmeyeceğini bile bile Ben seni, bencilce beklerim.
Yıldızsız gökyüzünde ay oluveririm Pencereden izlerim, acırım kendime Ben senden, ben herkesten uzağımdır artık Olsun... Zaten, Ben seni, uzakta beklerim.
Beyaz bir karanfile bürünür bazen sevgin Her kıvrımı bir yürek atışı Vurgun güzelliğinden sonra Bırak koparmayı, dokunamam bile Dokununca kan damlar, Kıyamam Ben seni, koklamadan beklerim.
Ben seni beklerim... .... Kaç zaman sonra, Hangi sonsuzluk uçurumunda Bilemem ama... Ben yine seni, Ben hep seni, ... .... Beklerim... | |
|