Lolipop01 Admin
Mesaj Sayısı : 563 Nerden : **Gokyuzunden** İş/Hobiler : Ogrenci Lakap : Nese-Küpü Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Günahım Ne ¿? Çarş. Eyl. 03, 2008 7:02 pm | |
| Günahım Ne
üzerine uzanacağım bi şezLong ve bi güneş gözLüğü getir yağmurLu havaLar için karanLık havaLara geLemiyorum siyahLığa siyahLık katmak istiyorum sadistLeşiyorum içeri tıkıLmak istiyorum üç beş saLağın Lafına güLmek istiyorum ve katıLa katıLa öLmek istiyorum ve öLemiyorum ve haLen yaşıyorsam; ıLık suya katmak için biraz zehir buL biyerLerden kötüLükLerden bunaLdım ben hissetmeden son ver anLamsız aLış verişe ve karbondioksit fazLaLığına en azından su koy buzuma ve sesim daha da kısıLsın duymasın kimse yorgunLuğunu o kadar kısıLsınki eLLerimLe işaret edeyim bi daha su isteğimi ya da edemeyeyim ne fark eder haLen yaşıyorsam; sabotaj bir öneri sadece ciddiye aLma frenLeri tutmasın son sürat giderken aracımın örneğin ''oLmaz bu saçmaLama'' deme tesadüf kazaLar ve hayaL gücünü zorLa o haLde içinden geLenLeri getir bana baLkondan düşebiLirim yaLnışLıkLa korkma sana bişey oLmaz yüksek yerLerde tanıdıkLarım var kaza süsü veririz haLen yaşıyorsam; sessiz sakin yerLerde yarım kaLmış kavgaLar getir bana mümkünse namus davası oLsunki kızışmış oLsun suçLu taraf ben oLayım ki sinirLi oLsun düşmanLarım ve eLLerim bağLı oLsun ayakLarım topaL en şiddetLi darbeLer aLmaLıyım göğsüme haLen yaşıyorsam; satıLığa çıkmış ruhuma en fazLa değeri biç satın aL onu kaptırma temiz ve zenginLere sadece iğrenç sen kuLLan ki yeterince midem buLansın beLki bu sefer ki acı öLdürür çünkü bu kadar acı çekerken haLen nasıL acı çekiyorum hayret ediyorum ve senden buLantıdan bunaLan mideme aciz insan küfürLeri ediyorum en ağırLarından hiç aLınmıyor, sıkıLmıyor daha iğrençLerini yaşadım diye güLümsüyor resimLer gösteriyor fotoğraf arşivinden koL saatime bakıyorum ve azraiLin verdiği saate saat doğru, ya tarih? nefes aLıyorum , vermiyorum günde epey yapıyorum bunu oyun gibi oLdu benim için! beni denemeden öğrenemeyeceğime itiyorsun ve öğrendiğim an sana tek öğretemeyeceğime! geL buraya satın aL ruhumu bedenim sende zaten oLmasa hiç yoktan çürür müydü burada somutLuğu rengi beyazdan döner miydi kırmızıya hani biLdiğin uzay böceği kanseri oLur muydum oturduğum yerde sabitLeşir miydi ve ayakLarım kaLkmaz mıydı yarım saat daLınca bir saatte geLmez miydi yerine¿ çeLişki yok ayrım yok dram yok... geL buraya diyorum sana, kızdır beni satın aL ruhumu ırzına geç defaLarca acıma sakın kocaman bir sigara yak sonra dumanını üfLe siviLceLerime ve sinsin tüm kokusu çamaşırLarıma dinLedikLerimizden bi şarkı aç en kısası oLsun, hani şu içinde sevdim keLimesi geçeni eLLerinLe tak koynundaki koLyeyi koynuma o an utanmadan hep yaptığını yap ve yüzüme bakarak yaLan söyLe ama bu sefer yaLan söyLüyorum de de artık şunu hep inandım hep kandırdın yaLan de yaLan de yaLan de... bağır cesur oL bu kez yaLan de öyLe haykır ki suratıma tükürükLerin değsin ve tokat oLsun bu sefer azraiL geLecektir kurtarmaya beni zamanından önce ama haLen yaşıyorsam günahım ne ¿? | |
|