Lolipop01 Admin
Mesaj Sayısı : 563 Nerden : **Gokyuzunden** İş/Hobiler : Ogrenci Lakap : Nese-Küpü Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Son Durağın Son Yolcusu Çarş. Eyl. 03, 2008 7:10 pm | |
| Son Durağın Son Yolcusu
Hersey degisti birden Ne gencim artık nede o bagıra bagıra söyledigim cocuk Kapılar kapandı üstüme,perdeler cekildi. Hayatım degisti birden. Ask..asık oldum sınırsızca,deli gibi sevdim sanarak. Belkide sevildim ama diyorum ya belkide. İnanmak isterdim körükörüne buna baglanmak isterdim Ama olmadı iste!!!!!!! Sonra hep üzüldüm,defalarca üstüme gelindi!!!! Bir yerde yanlıs yapıyordum,evet gercekten hatalıydım biryerde Ama nerde bu hata????????neden üzülüyorum bu kadar??? Neyin cezası bu allahım??hayatmı degisti aniden!!!!!!! Mutluluk......evet mutlulugu yasadım!!! Sevdigime inandım hemde körükörüne İnandım ya neler düsledim!! Genc yasta evlenecektim!! Onun icin bırakacaktım herseyi!!!! İnandım ya pismanım. Evet sevmisti belki ama istedigim gibi degil.. Elbet birseyler farklı olacak savasacaktık,cabalayacaktık. Evet artık son duraktayım Yine gönlüm birakiyor yolcusunu, Ama eminim bu son durak Yada bu gonlum sonsuza dek duracak.. Gencim deyipte dayanırım evet ben katlanırım demiyecegim. Evet gencim ama artık dayanamıorum Ve bu son durak olsun gönül Bırak yolcunuda çek git artık. O sana inanmadı saten sen kendine inan. Bırak ve çek git...çek git.... | |
|