YıLdız Foruma HoşgeLdiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
YıLdız Foruma HoşgeLdiniz

iyi vakit geçirmeniz diLeğiyLe

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Msn Nickler 3

2 posters
YazarMesaj
ByNKapRiS
Moderotor
Moderotor
ByNKapRiS

Kadın Mesaj Sayısı : 138
Lakap : kaprisLi xD

Msn Nickler 3 Empty
MesajKonu: Msn Nickler 3   Msn Nickler 3 EmptyPaz Ağus. 31, 2008 8:10 pm

Uyuştur kanımı, başımı döndür... Yatır dizlerine ömrümü söndür! Çekme dudaklarını dudaklarımdan... Nefesim kesilsin öperek öldür..!

HayaLLerimi Yakın,Resmime Bakıpta AğLamayın Sakın.Bu Bir Hatıradır,DikkatLi Bakın.Kıymetim Yoksa, ''YIRTIP ATIN''...

ßeni Vurun ßu Aşk'a ßir ( . ) Koyun !

Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa.

Bazen bir içki şişesi, yaşam destek ünitesi!...

FazLa Raad'ım!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile! FArk Edermi ?

Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim !

ÖyLé ßir $arkı DinLémk İstiyormki İntihara Té$ébüs Ettirsn,ÖyLé ßir MutLu OLmk İstiyormki ßéni Hayata ßağLasın.

Düşen bir yaprak görürsen,beni hatırla demiştim... Biliyorsun seni ben,sonbaharda sevmiştim...

EmReder gibi bakı$Lar sevgiNiz yok.. Bnmde bununLa uğraŞıcaK vaktim yok..!

aLayıNa qiDerMish ..! sen koRkhMadaN baqqaLa qiD öNcee( ;

" Yiηé Gözüмdé bi DaмŁa 'Yaş'sıη .. Yéηi 'Yaş'ıη KuтŁu øŁsun 'αşкıм' ... "

Çok TaTLıSINN çOkkkk NAzLISIN biliyorum sende aslında haklııSIınnnn nede OLsa TÜRK MaLıSıNNNNnnn...!!!!

ßu yâSâm ßénim..kurâLLârı ßén koyârım..ßényâşârım..wé ßédéLînî ßén ôdérîm..ßu ßénîm Hâyâttâ kî duruSum.vârLıgım..îSpâtîm-dır

RésT Çéktim Bu SahTé HaYat*a .. Ya$amaYac**ım Dérqen ..Sén Çıktın kaR$ıma

Sєη вu Sєωqiγi кaLdıяaвiLiя мiSiη?... qєL dєSєм Saηa... hiςвiя$єγ Sσямadaη qєLєвiLiямiSiη?

a$qıη кLaSiк σγuηLaяıηdaη wazqwєς вizє qöяє dєiL вuηLaя dєкi: "a$ıqıм" dєкi: "iSтiγσяuм" Sєηiηiм вєη SσηSuza кadя Sєηiη..

SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...!

Şunu unutma hiçkimse ve hiçbirşey unutulmaz değildir..Sen bile.. haa bu arada Sen kimdin xP xP

ArKAya baqMAMak lazıM..!Bunu SEn öGreTTin baNa

Cikleti ağzında, Pantolunu sıkmış kıÇına, başlarım aşkına...

aGLaMaYı BiL GüLMeYi uNuTMa SeVMeYi BiL SeViLMeDeN YaPMa BeNi HaTıRLa DeMiYoRuM aMa BeNi uNuTMa

$éréfsizLik séviLdiğini bilé bilé ayrılmaktır . . €n büyük kahpéLiksé séviLirken aLdatmaktır.....

MutLu édéMiyCéKséN; Me$quLde étMéyéCéK$iN <<< (Kaptım bunu)

Mutlu etmiyceqsen meşquLde etmiyceqsin... ßiri qeLir, ßiri Gider, Hayat Hep ßöLedir. VedaLar Koysada, ßazen Gitmeq GereqiR..

İLk aşKın soN AşkINdıR uNUTmA..! YHA çIkmAmıştır AKlIndan Yadaa GİRMmemİştrrr amaa UnUTma Bir PaRça kALmıştrrr oNdAnn

AsLa KayBettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!!

!!...N€ g!d€n€d!r $öZüM,n€d€ g€L€c€K oLaNa, OdA ß!rAz T@kıLıP g!d€r N@$ıL oL$a...!!

Unt Dedn! Unutmm Dedm! UnutmaLsın Dedn! Unutmamalıym Dedm! Unutacaksn Dedn! Unutmayacaqım Dedim! (Gülümsedn) ELßet Unutursn Dedn! (GözLerm DoLdu) AsLa Unutmam Dedm ve UNUTMAYACAM.

SaRıSıNa BaKıLıR, EsMeRe TaPıLıR !!! [Favori Nick]

KaLBim TeK ßasınada Atar DesteK ünite İstemezz.!
http://www.yildizforum.yetkinforum.com
Lolipop01
Admin
Lolipop01

Kadın Mesaj Sayısı : 563
İş/Hobiler : Ogrenci
Lakap : Nese-Küpü

Msn Nickler 3 Empty
MesajKonu: Geri: Msn Nickler 3   Msn Nickler 3 EmptyPaz Ağus. 31, 2008 8:12 pm

Paylasım için saol
https://yildizforum.yetkinforum.com

Msn Nickler 3