Lolipop01 Admin
Mesaj Sayısı : 563 Nerden : **Gokyuzunden** İş/Hobiler : Ogrenci Lakap : Nese-Küpü Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Seni Sevgilerin Sonsuzluğunda Sevgilerin Sevgisiyle Sevdim Çarş. Eyl. 03, 2008 7:01 pm | |
| Seni Sevgilerin Sonsuzluğunda Sevgilerin Sevgisiyle SevdimSevilenler vardır ya Eline alıp sahiplenmek istediğinNarin kristal obje,elmas, zümrüt,yakut gibiİstersin vitrinini, gerdanını süslesinSevilenler vardır yaEmelleri süsler gidip görmek istersinVarlığından seyrinden haz alırsınGidemesen de göremesen deİstersin hep oralarda olmak memleket gibiLale bahcesine kır çiceklerine duyulan özlem gibiEmelin olur onları görebilmekRazı olursun göremesen de zamana bırakırsınİstesen de gidemezsinNeden deyip umutlarınla hayallerin süslersinSevgi vardırO eşsiz güzelliğiyleNarin narin bakışıylaSaf ve masumluğuylaUfak bebeğe duyulan gibiLime lime gözyaşı akıtıpUykusuz bıraksa daGülümsemesiyle dünyalar senindirUmutların yeşertip sevindirirDudaklarında tebessüm, dilersinAllaha dualar edersin sağlığı içinSevilenler vardırEllerini tutmak istediğinVakit onunla dursun dediğinGelip yanına oturmasını beklediğinİşte ben geldim demesini düşlediğinLaleler güller karanfiller vereceğinElleri avuçlarında iken göklere yükseleceğinRuhunda bedeninde yüreğinde hissettiğinİyi ki sen varsınNur yüzlüm güzel gözlüm dediğinSevgiler vardırEn güzel anıları yaşatırVaktin ne çabuk geçtiğini anlatırGüzelliğine bakmaya kıyamazsın mutluluk yaşattırİstersin sağlığını mutluluğunu duyabilmeyiSusarsın karşısında kuramazsın hislerini anlatacak cümleyiİçinde sıcaklığı tercih edersin gülümsemeyiYaren olur varlığı her anındaLütfudur yaratanın o dünya güzeliEn güzel armagandır varlığıSevgi vardırEr vakitte kuş sesleri,buram buram kokusuyla kırçicekleriVerir saadeti dinlendirir hissettiğin duygusuylaDoğada olmanın hazzı ve çoşkusuylaİstersin ayrılmamakMutluluğundur beklerken onu düşünmekHayat deyip bir of çekersinEllerin açıp dualar edersinPatika yolda sanki onunla yürüyüp gidersinSeni SeviyorumEn güzel anları seninle yaşıyorumVarlığınla sevinç doluyorumEmelim sağlığın mutluluğunCanın acıdığında inan hissederimEbediyen seni seveceğimGöremesemde dileklerimde duamdaİşitemesemde sesini varlığını yaşıyorumMutlu olmalısın inan hakkındır meleğim... | |
|