Lolipop01 Admin
Mesaj Sayısı : 563 Nerden : **Gokyuzunden** İş/Hobiler : Ogrenci Lakap : Nese-Küpü Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Seni Unutmayacağım Çarş. Eyl. 03, 2008 7:06 pm | |
| Seni Unutmayacağım
Sana değil kendime değil Sevdama söz verdim Seni unutmayacağım
Tüm anılarımı toparladım Yüreğimin senli köşesine Düşünmeden çıktım yollara
Uzak diyarlara Şaşkınlıkla uğrasam da yanlış diyarlara Yalan yolcu hanlarına Gittiğim son durak Aradığım son durak Senmişsin anladım
Gönül dağımın en ulaşılmaz vadisine Yerleşti vurgun sevdam Şimdi dönüş yok vazgeçiş yok
Anıların acısını ekeceğim gönül dağının eteklerine Bir ozan tadında esecek sevdam yeşil çayırlarda Gelincik çiçekleri yeşerteceğim
Kanayan yarama inat Kumrulara bir cennet yaşatacağım Suskunluğa inat Nehirler yaşatacağım gözyaşımla Hırçın ulaşılmaz denizlere inat
Gökyüzüne yıldızlar salacağım Geceye inat Yinede dipe vurmayacağım Sana inat Onlara inat Kendi kalbime inat
Sana değil kendime değil Sevdama söz verdim Seni unutmayacağım ............. aşkım benim herşeyim....
Kalbimi saatime göre ayarlamıştım, Saatim durdu. Kendimi aşka ayarlamıştım, Aşk yok oldu. Şimdi yine soruyorum aşk nedir diye İçimde hep aynı cevap Arının balı kadar tatlı,iğnesi kadar acı [size=9][i][b][/size][/b][/i] | |
|